Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Terry Stotts produljio s Portland Trail Blazersima

Košarkaški stručnjak Terry Stotts potpisao je višegodišnje produljenje ugovora s NBA momčadi Portland Trail Blazers.

Samo dan nakon što je momčad poražena u polufinalu Zapadne konferencije od San Antonio Spursa (1-4) generalni direktor Portlanda Neil Olshey i Stotts objavili su dobre vijesti za sve navijače Trail Blazersa.

“Terry je napravio sjajan posao u svoje prve dvije godine s momčadi. Produljenje je dokaz da imamo povjerenja u njega i njegove sposobnosti, te dokaz da smo ostali dosljedni planu koji smo zacrtali prije dvije godine”, rekao je Olshey.

Stotts je ove sezone predvodio Portland do pozitivnog omjera pobjeda i poraza 54-28, što je šesti najbolji klupski postotak pobjeda u povijesti. Prošle je sezone, spomenimo, Portland ostvario svega 33 pobjede i upisao 49 poraza. Trail Blazersi su ove sezone izborili doigravanje po prvi put nakon sezone 2010/11, te su protiv Houstona u prvom krugu upisali prvu pobjedu u playoffu u posljednjih 14 godina.

“Portland je za mene posebno mjesto i ponosan sam što ću i dalje biti trener Trail Blazersa. Započeli smo s projektom prije dvije godine i mislim da smo sagradili dobre temelje za uspjeh u budućnosti. Iznimno se veselim nadolazećim sezonama i novim izazovima”, rekao je Stotts.

Latest Posts

NE PROPUSTITE