Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Teška ozljeda Parkera

Razigravač San Antonio Spursa je u sinoćnjoj pobjedi protiv Houston Rocketsa završio susret osam minuta prije kraja regularnog vremena. Naime, nakon jednog prodora Tony Parker se uhvatio za lijevo koljeno i vidljivo je da se pokušao dočekati na desnu nogu izbjegavajući lijevu. Nije mogao šetati, te su ga suigrači iznijeli s terena do svlačionice.

Gregg Popovich je nakon susreta izjavio da ozljeda ne izgleda dobro.

Njegove sumnje su se kasnije i ostvarile. Spursi su objavili da će Parker propustiti ostatak doigravanja zbog rupture tetive lijevog kvadricepsa. Vrijeme njegovog povratka na parket će biti objavljeno kasnije. Ovo je veliki gubitak za San Antonio pošto je 188 centimetara visoki razigravač stvarno bio odličan u dosadašnjem dijelu doigravanja, bilježio je 15,9 poena, 3,1 asist i 2,5 skoka uz 52,6 posto šut iz igre u osam utakmica. 34 – godišnji veteran ima još godinu dana ugovora za koju će primiti 15,4 milijuna dolara.

Patty Mills, Manu Ginobili i Kawhi Leonard će dobiti veće ovlasti kod razigravanja momčadi, a možda vidimo i neke minute za rookieja Dejounte Murraya.

Latest Posts

NE PROPUSTITE