Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Težak udarac za Chicago Bullse

Joakim Noah, startni centar Chicago Bullsa i jedan od najkonstantnijih igraèa ekipe, podvrgnut æe se operaciji kojom æe mu popraviti potrgane ligamente u palcu desne ruke.

Palac je ozlijedio još prošli mjesec, 27. studenog u utakmici protiv Sacramento Kingsa. Iako je znao za ozljedu, nadao se da neæe morati na operaciju te je nastavio igrati i u sljedeæim susretima. Juèer je u pobjedi nad Raptorsima imao solidan double-double uèinak od 11 poena i 11 skokova te su Bullsi trenutno na 7 uzastopnih pobjeda.

No izgleda kako se bol u palcu pogoršala nakon te utakmice te se Noah odluèio na operaciju zbog koje æe propustiti minimalno 8 tjedana kako si se u potpunosti oporavio. Inaèe, Noah ima dosta problema s ozljedama, na desnoj ruci ima istegnute ligamente srednjeg prsta i kažiprsta. Ipak, te ozljede nisu toliko ozbiljne te neæe biti potrebna operacija da se zalijeèe i te ozlijede.

“Kako su dani prolazili, postajalo je sve jasnije da æe morati na operaciju”, izjavio je GM Bullsa, Gar Forman. “Uvijek smo cijenili njegovu èvrstoæu i stav da potrebe ekipe stavlja ispred svojih potreba, ali u ovom sluèaju njegovo je zdravlje najvažnije.”

Ove sezone odigrao je 23 utakmice u kojima je prosjeèno postizao po 14 poena i 11 skokova. Ovo je zasigurno veliki udarac za momèad Bullsa kojoj se tek nedavno u postavu vratio Carlos Boozer s kojim se razina njihove igre podigla te su Bullsi trenutno na treæem mjestu Istoka, s 16 pobjeda i 8 poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE