Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Težak udarac za Hornetse

Nakon što se Chris Paul napokon sasvim oporavio od ozljede, New Orleans Hornetsi suoèili su se s novim problemom.

David West, visoko krilo Hornetsa u èetvrtak je prilikom jednog zakucavanja u utakmici protiv Utah Jazza, 20-ak sekundi prije kraja nezgodno doskoèio na lijevu nogu, te je za njega ova sezona završena. Do tog trenutka West je bio na brojci od 29 koševa, a njegovi Hornetsi na kraju su odnijeli pobjedu nakon produžetaka.

Lako je moguæe da je ovo bila i posljednja utakmica Westa za momèad iz New Orleansa, jer nakon ove sezone može iskoristiti klauzulu u svom ugovoru kojom bi izašao iz posljednje godine ugovora, te ovo ljeto  postao ogranièeni slobodan igraè.

West je startao u svih sedamdeset utakmice koliko je ove sezone igrao za Hornetse, te je bilježio brojke od 18,9 poena i 7,5 skokova po utakmici.

U odsutnosti Westa mjesto u poèetnoj petorki dobit æe Carl Landry koje je ranije ove sezone stigao u Hornetse u zamjenu za šutera Marcusa Thorntona.

Pobjede protiv Jazza i Sunsa koje su ostvarili na gostovanjima vrlo su bitne za Hornetse zbog toga što su pobjegli devetoj momèadi zapadne konferencije Houston Rocketsima na 3,5 pobijede, kao i zbog toga što su time bito smanjili priliku Phoenixa i Jazza za ulazak u doigravanje, te uèvrstili svoju sedmu poziciju s obzirom da imaju prilièno težak raspored do kraja sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE