Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thabo Sefolosha odlazi u Utah Jazz

Raznovrsni veteran Thabo Sefolosha je dogovorio suradnju s Utah Jazzom i potpisat će dvogodišnji ugovor vrijedan 10,5 milijuna dolara. Tu vijest nam je iz The Verticala prenio Shams Shanaria na svom tweeteru.

Sefolosha je protekle tri sezone igrao za Atlanta Hawkse i svojom obranom i iskustvom pomagao Hawksima u borbi za playoff nastup.

Prošla sezona bila je jedna od najboljih njegovih sezona u NBA ligi. Tridesettrogodišnji Thabo je postizao 10 poena i 6,1 skok za 36 minuta u prosjeku na 62 utakmice koliko je ukupno odigrao prošle sezone. To se Hawksima višestruko isplatilo, jer su Sefoloshu platili samo 12 milijuna za te tri godine.

Hawksi su krenuli u rebuilding u zadnje dvije sezone, jer su ih redom napuštali Al Horford, Kyle Korver, Jeff Teague, Paul Millsap i sada Sefolosha.

Utah Jazz opet pokušava da spase što se spasti može, jer ih je napustio Gordon Hayward koji je otišao u Boston Celticse. Sefolosha je jedan od igrača koji bi svojim iskustvom mogao pomoći da se razvijaju mladi igrači Jazzera, prije svega Rodney Hood koji igra na pozicijama beka i krila.

Latest Posts

NE PROPUSTITE