Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

The Decision nije bila LeBronova ideja

LeBron James je u ljeto 2010. na ESPN-u organizirao event poznat kao The Decision. Tako su milijuni ljudi na američkoj nacionalnoj televiziji uživo mogli pratiti službenu odluku LeBrona u kojoj je rekao kao odlazi u Miami Heat.

James je tada navukao bijes navijača Clevelanda, ali i uprave koja se osjećala izdano jer ni oni nisu prije službenog prijenosa znali njegovu konačnu odluku.

James je tada kazao da nakon sedam godina u Clevelandu on i njegov talent sele na Floridu, a ESPN je sinoć potvrdio kako događaj nije bila ideja samoprozvanog Kralja.

ESPN je dobio e-mail od jednog navijača iz Detroita poznatog pod nadimkom “Drew” koji je putem elektroničke pošte predložio da se organizira event u kojem bi LeBron televizijama prodao prava i tako stvorio vlastito mini tržište unutar NBA lige.

Prema riječima spomenutog navijača: “Vjerojatno bi milijuni platiti 45 dolara za pay per view događaj”. Nakon što su pročitali poruku, ESPN-ova uprava je kontaktirala Jamesa s kojim je organiziran spomenuti događaj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE