Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thibodeau: Napravili smo iskorak

Puno su veća očekivanja bila od Minnesota Timberwolvesa na početku sezone. Možda i najperspektivnija „klapa“ lige pod vodstvom Toma Thibodeaua trebala je biti siguran putnik u playoff, a onda su još početkom veljače izgubili i Zacha LaVinea.

Thibs je poznat kao obrambeni stručnjak, a baš su u tom segmentu igre bili jako loši od samog početka sezone. Ozljedom LaVinea, koji nije vrhunski defenzivac, Wolvesi su počeli napredovati.

Kada pogledate proteklih nekoliko sezona i gdje smo sada, može se reći da smo napravili iskorak. Mislim da morate doći blizu pobjeđivanja, a onda će početi i pobjede. Sada to počinjemo shvaćati. Trebamo voditi brigu o malim stvarima. Ako počnemo voditi brigu o malim stvarima, velike stvari će doći same od sebe. Ne postoje prečaci do toga. Ne postoji lak način… To je cijena koju se treba platiti za pobjedu“, izjavio je trener Timberwolvesa.

U zadnjih 10 utakmica momčad iz Minneapolisa je na omjeru 7-3, a posebno se ističe sinoćnja pobjeda protiv Golden State Warriorsa na domaćem parketu.

Trenutno se nalaze na 11. poziciji Zapada te zaostaju 2,5 utakmice za osmoplasiranim Denver Nuggetsima i morat će zadržati ovaj nivo igre ako žele izboriti doigravanje.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE