Sunday, December 4, 2022

ZADNJE OBJAVE

Thibodeau: Rose je MVP igraè

Kao što je i oèekivano, trener Tom Thibodeau smatra najboljeg igraèa svoje momèadi Derricka Rosea kandidatom za MVP naslov ove sezone.

- Advertisement -

“Ima MVP sezonu i MVP je igraè,” izjavio je Thibodeau u “The Waddle & Silvy Showu” na ESPN 1000. “Mislim da je njegovo voðenje momèadi izvrsno. Ne samo njegovo, veæ zajedno sa Carlosom Boozerom, Joakimom Noahom i Luolom Dengom. Tvoji najbolji igraèi moraju pomoæi u voðenju momèadi i sva èetvorica to rade cijele sezone.”

Chicago je ostvario rezultat 25-12 unatoè tome što su bez Boozera i Noaha igrali kombinirano 27 utakmica. Rose, koji u prosjeku ostvaruje 24.3 poena i 8.1 asist, bio je konstantan u svim utakmicama svoje treæe sezone.

“Stvari koje radi na terenu su nevjerojatne,” rekao je Thibodeau.“Ako pogledate njegove vještine, naèin na koji kombinira svoju snagu, brzinu i okretnost, a onda još na to dodate njegovo šutiranje. Najveæa stvar je što je obrambeno napredovao cijele sezone. Naèin na koji vodi momèad, igra kompletnu igru. Radi puno stvari koje vam pomažu da pobjedite.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE