Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thibodeau: Rose još nije spreman za igru

Trener Chicago Bullsa Tom Thibodeau izjavio je kako najbolji košarkaš njegove momčadi Derrick Rose još nije posve spreman za povratak natjecateljskom ritmu.

Najkorisniji igrač NBA lige (MVP) iz 2011. godine može trenirati bez ograničenja, ali točan termin njegova povratka utakmicama ostaje visiti u zraku.

“Dobio je zeleno svjetlo za raditi sve. Ali prije nego li napravi taj posljednji korak sve mora sjesti na svoje mjesto, a to se nije još dogodilo. Najvažnija stvar u ovom trenutku je da moramo vjerovati Derricku, a vjerujemo mu”, komentirao je Thibodeau.

ESPN saznaje kako je liječnik Bullsa Roseu dao odobrenje za povratak utakmicama, ali kako je sam igrač rekao kako se neće vratiti dok ne bude mogao zakucavati sa samopouzdanjem, bez nesigurnosti u lijevo koljeno.

Podsjetimo, ozljeda prednjih križnih ligamenata lijevog koljena udaljila je Rosea od utakmica u prošlogodišnjem doigravanju protiv Philadelphije, te otad nije igrao, a o njegovom povratku na parkete naveliko se nagađa po medijima posljednjih tjedana. Trenutno Bullsi drže peto mjesto Istočne konferencije NBA lige sa omjerom od 35 pobjeda i 27 poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE