Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thomas: Jedan igrač me ne može čuvati

Boston Celticsi su se uspjeli vratiti nakon dva poraza kod kuće i izjednačiti rezultat u seriji na 2-2 protiv Chicago Bullsa. Isaiah Thomas je ponovno odigrao sjajnu utakmicu zabivši 33 poena uz 4 skoka i 7 asistencija.

Fred Hoiberg nije dobro primio drugi uzastopni poraz na domaćem parketu te je kritizirao Thomasa da je tako dobar jer mu suci opraštaju konstantno pogrešno vođenje lopte.

To nije razlog zašto me je nemoguće čuvati“, uz smješak je odgovorio IT.

Posebno se ističe posljednjih pet minuta treće četvrtine kada je sudjelovao u svih 16 poena do kraja dionice. Celticsi su jako dobro širili teren, a Thomas je na sebi svojstven način rješavao situacije „1 na 1“.

Jedan igrač me ne može čuvati. Imam takvo samopouzdanje, ali treneri i suigrači mi u tome pomažu. Nije važno što druge ekipe rade, Brad Stevens će pronaći način da izvuče ono najbolje iz mene, kao što to rade i moji suigrači“, nadodao je nakon utakmice.

Nakon dvije utakmice u United Centeru, serija se seli u Boston. Bullsi će i dalje igrati bez Rajona Ronda s kojim je igra“Bikova“ bila kompaktna na obje strane terena.

Thomas je prvi puta razgovarao s medijima nakon tragičnog gubitka sestre, a odgovarao je samo na pitanja vezana uz košarku.

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE