Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thomas kritizirao Bookerovih 70 poena

Sinoćnje izdanje Devina Bookera trenutno je top tema NBA lige. Mladi bek zabio je 70 poena u porazu svojih Sunsa na gostovanju kod Boston Celticsa, čime je postao najmlađi igrač u povijesti koji je ubacio preko 60 poena.

No, s druge strane All-Star igrač Celticsa, Isaiah Thomas ne daje veliki značaj ovom podvigu Bookera, zbog načina na koji je završio susret.

„Zaista je bilo čudno to što su Sunsi radili. Zvali su Timeoutova, namjerno nas faulirali, a utakmica je već bila riješena. Tako da je bilo očigledno što su namjeravali učiniti – potruditi se da Devin zabije što više poena. No, na stranu to, Booker je zaista odigrao fenomenalnu partiju.“

Na pitanje da li je ovo bilo nepoštivanje od strane Sunsa, Thomas je kratko odgovorio:

„Naše misli su usmjerene ka doigravanju dok se oni moraju brinuti o draft lutriji.“

Thomas zaista ima poentu svojim izjavama gdje želi naglasiti da svatko može zabiti veliki broj poena u rezultatski riješenoj utakmici, posebno ako momčad čini sve da bi taj igrač zabio što više poena.

No, treba uzeti u obzir i situaciju u kojoj se Sunsi nalaze, a to je da franšiza tankira, nemaju neki cilj za budućnost. Što se samog Bookera tiče, relativno je mlad sa svojih 20 godina te je zaista svjetla budućnost pred njime.

Latest Posts

NE PROPUSTITE