Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thomas: “Moram ušutkati kritièare”

Krilni igraè chicago Bullsa, Tyrus Thomas, ulazi u zadnju sezonu svoga ugovora i nada se da æe okupirati mjesto u poèetnoj petorci te ušutkati svoje kritièare.

“Ovo je važna godina za mene,” rekao je Thomas za Chicago Tribune. “Moram ušutkati neke od vas kritièara. Zaista, imao sam najbolje ljeto svoga života, napredovao sam na terenu i ojaèao sam fizièki i mentalno. Spreman sam mentalno izdržati cijelu sezonu i nositi se sa poteškoæama. Ovo æe biti dobra godina za mene.”

Bullsi su na draftu izabrali dvojicu krilnih igraèa, Jamesa Johnsona i Taja Gibsona, što æe svakako biti dodatan izazov za Thomasa.

“To je dio posla,” rekao je Thomas o novacima, “Ne vidim problem u tome. Ako bi me to trebalo pritisnuti, pritisak stvara dijamante. Znam što mogu uèiniti. Imam pouzdanja u sebe.”

Thomasa su Bullsi dobili od Portland Trailblazersa zajedno sa Viktorom Khryapom, u zamjenu za LaMarcusa Aldrigea. Taj potez se još uvijek nije pokazao opravdanim. Aldrige je upravo tip igraèa kakvog Bullsi trebaju, a Thomas, iako fizièki jako talentiran igraè, nije pokazao da zna iskoristiti svoje talente na pravi naèin. Prošle sezone je je za 27 minuta na parketu zabijao u prosjeku 10.8 poena, hvatao 6.4 skoka te blokirao 1.9 lopti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE