Wednesday, May 25, 2022

ZADNJE OBJAVE

Thomas: “Moram ušutkati kritièare”

Krilni igraè chicago Bullsa, Tyrus Thomas, ulazi u zadnju sezonu svoga ugovora i nada se da æe okupirati mjesto u poèetnoj petorci te ušutkati svoje kritièare.

- Advertisement -

“Ovo je važna godina za mene,” rekao je Thomas za Chicago Tribune. “Moram ušutkati neke od vas kritièara. Zaista, imao sam najbolje ljeto svoga života, napredovao sam na terenu i ojaèao sam fizièki i mentalno. Spreman sam mentalno izdržati cijelu sezonu i nositi se sa poteškoæama. Ovo æe biti dobra godina za mene.”

Bullsi su na draftu izabrali dvojicu krilnih igraèa, Jamesa Johnsona i Taja Gibsona, što æe svakako biti dodatan izazov za Thomasa.

“To je dio posla,” rekao je Thomas o novacima, “Ne vidim problem u tome. Ako bi me to trebalo pritisnuti, pritisak stvara dijamante. Znam što mogu uèiniti. Imam pouzdanja u sebe.”

- Advertisement -

Thomasa su Bullsi dobili od Portland Trailblazersa zajedno sa Viktorom Khryapom, u zamjenu za LaMarcusa Aldrigea. Taj potez se još uvijek nije pokazao opravdanim. Aldrige je upravo tip igraèa kakvog Bullsi trebaju, a Thomas, iako fizièki jako talentiran igraè, nije pokazao da zna iskoristiti svoje talente na pravi naèin. Prošle sezone je je za 27 minuta na parketu zabijao u prosjeku 10.8 poena, hvatao 6.4 skoka te blokirao 1.9 lopti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE