Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thomas: Neka spreme kamion pun love ako me žele zadržati

Najbolji igrač Boston Celticsa u prethodnoj sezoni, Isaiah Thomas predvodio je Celticse do prvog mjesta u istočnoj konferenciji za regularnu sezonu. U playoffu nisu mogli dalje od Cleveland Cavaliersa. Od naredne sezone dobili su pomoć u Gordanu Haywardu, no što će biti s Thomasom?

Naime, Thomas je narednog ljeta nezaštićeni slobodni igrač, a od dolaska u Boston pruža fantastične partije koje su nagrađene AllStar nastupima kao i izbor u najbolju drugu petorku lige.

S obzirom na pomenute uspjehe, Thomas je tražena roba, ali i on ima svoje mišljenje:

„Smatram da sam igrač za maksimalan ugovor, jer svojim igrama zaslužujem maksimum. Stvari na parketu govore za sebe i one su najbitnije. Sretan sam zbog svih igrača lige koji budu plaćeni za usluge, ali moje vrijeme tek dolazi“,  dodavši:

„Mnogi u Bostonu su svjesni činjenice da moraju izdvojiti kamion pun love da bi me zadržali“, završio je kroz smijeh Thomas.

Isaiah je trenutno na četverogodišnjeg ugovoru od 27 milijuna dolara, što ga čini jednim od loše plaćenih All-Star igrača. Salary Cap je porastao, tržišna vrijednost Thomasa također, tako da možemo očekivati da će Thomas potpisati debeli ugovor narednog ljeta.

Hoće li ostati odan Bostonu ili će odšetati za novcima, to ćemo tek da vidimo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE