Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thomas odličan u pobjedi Celticsa, Covington pogodio za pobjedu 76ersa

Spursi su odigrali vrhunsku utakmicu i ostvarili impresivnu pobjedu nad Raptorsima. Robert Covington u posljednjim sekundama je donio pobjedu 76ersima. Paul George i DeMarcus Cousins su predvodili svoje momčadi do pobjeda na gostovanjima, a Celticsi su na domaćem terenu svladali Jazzere. Lakersi su kod kuće bili bolji od Memphisa.

Philadelphia 76ers – Minnesota Timberwolves 93:91

Luda završnica u Philadelphiji gdje su domaćini ipak uspjeli uzeti pobjedu. Ovo je deveta pobjeda 76ersa u sezoni, a šesta kod kuće. Ricky Rubio je 1,6 sekundi prije kraja pogodio tricu za 91:91, a onda je Robert Covington nakon izvođenja lopte sa strane dobio alley-oop i uspio pogoditi za pobjedu. Najbolji u pobjedi Phile bio je Joel Embiid s 25 poena, osam skokova, tri dodavanja i dvije blokade. Ersan Ilyasova ubacio je 19 ubacio je pet poena. Dario Šarić je imao osam poena, sedam skokova i dvije ukradene. Kod Minnesote najbolji je bio Zach LaVine s 28 poena, tri skoka i dvije ukradene. Karl-Anthony Towns je imao 23 poena, 15 skokova, pet dodavanja i dvije blokade.

Detroit Pistons – Indiana Pacers 116:121

Treća pobjeda Pistonsa zaredom. Opet su došli na omjer .500 i sada imaju 18 pobjeda i 18 poraza. Paul George je predvodio momčad s 32 poena, šest skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Myles Turner je ubacio 17 poena, sedam skokova, dvije ukradene i dvije blokade. Jeff Teague je imao 17 poena, osam dodavanja i tri skoka. Kod Pistonsa najbolji je bio Tobias Harris s 22 poena, pet skokova i dva dodavanja. Andre Drummond je upisao 20 poena, 14 skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Reggie Jackson je ubacio 20 poena, 12 dodavanja, sedam skokova, dvije ukradene.

Boston Celtics – Utah Jazz 115:104

Nakon četiri pobjede zaredom Jazzeri su doživjeli poraz. Bolji su bili Celticsi. Isaiah Thomas je ubacio 29 poena, 15 dodavanja i četiri skoka. Al Horford je imao 21 poen, pet skokova i četiri dodavanja. Jae Crowder je upisao 21 poen i tri skoka. Kod Jazzera najbolji je bio Gordon Hayward koji je upisao 23 poena, dva skoka i dva dodavanja. Joe Johnson s klupe je upisao 17 poena, tri skoka, dva dodavanja i dvije blokade.

Dallas Mavericks – Washington Wizards 113:105

Drugi poraz Wizardsa zaredom, dok je Mavsima ovo 11 pobjeda u sezoni. Najbolji u redovima domaćina bio je Harrison Barnes s 26 poena, sedam skokova, pet dodavanja. Deron Williams je imao 21 poen, šest dodavanja. Kod Wizardsa najbolji su bili John Wall s 27 poena, osam dodavanja, četiri skoka i tri ukradene, Bradley Beal je upisao 25 poena, šest dodavanja i četiri skoka.

San Antonio Spurs – Toronto Raptors 110:82

Jedna od najboljih predstava Spursa u ovoj sezoni. Na impresivan način pobijedili su Raptorse s 28 razlike. Najbolji u Spursima bio je Kawhi Leonard s 25 poena, četiri skoka, dva dodavanja, dvije ukradene i tri blokade. Pau Gasol je ubacio 23 poena, osam skokova i šest dodavanja. Tony Parker je imao 15 poena, osam dodavanja i dva skoka. Kod Raptorsa najbolji je bio DeMar DeRozan koji je ubacio 26 poena, četiri skoka i dva dodavanja.

Denver Nuggets – Sacramento Kings 113:120

Kingsi su uspjeli uzeti pobjedu u Denveru, a odličnu utakmicu ponovno je odigrao DeMarcus Cousins. On je u pobjedi ubacio 31 poen, šest skokova i šest dodavanja. Darren Collison je imao 26 poena, sedam dodavanja i dva skoka. Kod Nuggetsa najbolji je bio Danilo Gallinari koji je upisao 24 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Nikola Jokić je imao 18 poena, sedam skokova i pet dodavanja. Jusuf Nurkić je ubacio 16 poena, šest skokova i četiri dodavanja.

Phoenix Suns – Miami Heat 99:90

Miami Heat je doživio šest poraz zaredom, a deveti u posljednjih deset utakmica. Devin Booker je predvodio Sunse s 27 poena, četiri dodavanja i dva skoka. Eric Bledsoe je imao 17 poena, sedam dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Dragan Bender je odigrao 16 minuta, a ubacio je dva poena uz šut 1-5 i dva skoka i dodavanje. Kod Heata najbolji je bio Goran Dragić s 24 poena, devet dodavanja, tri skoka i dvije ukradene. Willie Reed je imao 22 poena, 18 poena, dva dodavanja i dvije blokade.

Los Angeles Lakers – Memphis Grizzlies 116:102

Lakersi su prekinuli niz od tri poraza zaredom pobjedom nad Memphisom. Predvodio ih je Julius Randle koji je imao triple-double, 19 poena, 14 skokova i 11 dodavanja. Nick Young je imao 20 poena, dva dodavanja. D’Angelo Russell je ubacio 18 poena, šest dodavanja i četiri skoka. Ivica Zubac nije nastupao. Kod gostiju najbolji je bio Marc Gasol s 22 poena, sedam dodavanja i šest skokova. Mike Conley je ubacio 21 poen, četiri dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE