Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thompson: Želimo pobijediti Cavse, ne zanimaju nas djetinjaste stvari

Cleveland Cavaliersi i Golden State Warriorsi priredili su nam košarkaški spektakl u božićnoj reprizi finala. Cavsi su tada upisali četvrtu pobjedu zaredom protiv Dubsa i tako dodali još malo „ulja na vatru“ ljutim rivalima.

No, i prije toga su Cavaliersi, odnosno LeBron James, podbadali Warriorse. Tako je King priredio zabavu za Noć vještica na kojoj su tema bili „mrtvi Warriorsi“. O porazu te o podbadanjima suparnika progovorio je Klay Thompson.

To je očito ne poštivanje pa je to neki drugi spektar, sve je dobro s naše strane. Mogu raditi te dječje stvari. Ne bitno za nas. Sve što mi trebamo napraviti se nalazi na terenu.“

Nije nas to smetalo u božićnoj utakmici. Ali šut je. Mislim da moramo igrati žustrije sljedeći puta kad ih sretnemo… Kada smo mi osvojili naslov, nismo radili takve stvari. Ali to je u redu. Ljudi su drugačije izgrađeni. Ja ih neću u tome zadržavati. Samo ih želimo pobijediti sljedeći puta kad ih susretnemo. Tako je kako je. Zapamtit ćemo te stvari koje rade… Ovo je jedno dobro rivalstvo koje je dobro za NBA. Radi ga još više zabavnim. Prava je rijetkost u profesionalnom sportu da imate ovakvo rivalstvo, i mi uživamo u njemu i prigrlili smo ga“, raspričao se jedan od najboljih šutera svijeta.

Klay je u pravu jer takvo ponašanje ne doliči jednom od najboljih sportaša današnjice i uzoru mnogih generacija. A što se tiče najboljeg košarkaša današnjice, mogao bi biti oprezniji s tim podbadanjima – jer svi znamo kako je završilo kada se rugao Dirku Nowitzkom i Dallas Mavericksima u finalu 2011. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE