Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thornton i Hayes sve dogovorili s Kingsima

Sacramento Kingsi prvoga su dana prijelaznog roka riješili na duži rok situaciju oko dva igraèa. Oèekivano su produžili ugovor Marcusu Thorntonu te doveli Chucka Hayesa sa liste slobodnih igraèa.

Marcus Thornton odigrao je sjajnu prošlu sezonu za Kingse u koje je stigao tijekom veljaèe u razmjeni s New Orleans Hornetsima koji su dobili Carla Landryja. Prosjeèno je postizao 21,3 poena i hvatao 4,7 skoka po utakmica što je navelo Kingse na višegodišnje produženje njegovog ugovora.

On je bio zaštiæeni slobodni igraè i mogao je primati ponude ostalih ekipa ali odmah je prihvatio ponudu Kingsa od 4 godine tijekom kojih æe primiti izmeðu 31 i 33 milijuna dolara.

S popisa nezaštiæenih slobodnih igraèa maknuto je ime Chucka Hayesa koji je dogovorio 4-godišnji ugovor vrijedan 21,3 milijuna dolara. Prošlih 6 sezona proveo je u dresu Houston Rocketsa te mu je prošla bila statistièki najuspješnija kada je prosjeèno ostvarivao uèinke od 7,9 poena i 8,1 skoka po utakmici.

Kingsi imaju pod salary capom imaju još dovoljno prostora za dovoðenjem nekog ozbiljnijeg pojaèanja, no možda to neæe htjeti napraviti odmah nego prièekati na amnestirane igraèe jer bi se meðu njima moglo naæi nekoliko zanimljivih imena koje bi mogli uzeti k sebi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE