Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Thunderi i bez Duranta do pobjede

Oklahoma City Thunder je bez Kevina Duranta uspjela slaviti u TD Gardenu. Boston nije uspio iskoristiti ni lošu realizaciju gostiju u zadnjoj èetvrtini te je sasvim zasluženo upisao treæi poraz sezone.

Gosti su ovog puta bila uskraæeni za usluge spomenutog Duranta, ali i Jeffa Greena. Spomenuti dvojac ima probleme sa gležnjem te je tako morao propustiti ovaj susret.

“Nije mi teško gledati sa strane dok ekipa pobjeðuje”, izjavio je Durant nakon utakmice. “Naravno da sam želio igrati sa svojom ekipom, ali moram prvo zalijeèiti ozljede. To mi je sada prioritet.”

No, na njihovu sreæu njihova ekipa je odlièno reagirala i bez njih. Westbrok je ubacio 31 poen uz 6 asistencija te tako predvodio svoju momèad do osme pobjede. Thundersi su vodili veæi dio susreta, no loša zadnja èetvrtina ih je uskoro koštala pobjede.

Naime, gosti su u zadnjoj èetvrtini ubacili samo 12 poena. Èak su minutu prije kraja Celticsi koševima Westa došli na zaostatak od jednog poena. No, nakon toga dva slobodna bacanja ubacuje Westbrook, dok na drugoj strani West promašuje tricu za izjednaèenje. Konaèni rezultat je postavio Harden sa dva uspješna šuta s crte slobodnih bacanja.

Ozljede Garnetta i Rondoa

Spomenimo da je u prvoj èetvrtini susret napustio Kevin Garnett koji je dobio neugodan udarac u glavu. No, uspješno se vratio veæ nakon nekoliko minuta na parket i susret okonèao sa 16 poena. U kljuènim trenucima susreta Doc Rivers je na klupi morao ostaviti Rajona Ronda koji ima probleme s tetivom lijeve noge. Upravo njegovu poziciju je zamijenio ‘tragièar‘ utakmice Delonte West koji je promašio veæ spomenuti šut za potencijalne produžetke.

Kod pobjednièke momèadi su uz Westbrooka odlièno odigrali Harden (12p, 6sk, 4a) i Ibaka (13p, 7sk) dok je kod domaæe ekipe Garnett ubacio 16, a po 14 su dodali Rondo (7 asistencija i Pierce (6 skokova)

Thundersi æe slijedeæi susret odigrati protiv Bucksa, dok æe Celticsi 10. pobjedu u sezoni tražiti protiv Toronta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE