Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tijesna pobjeda Bostona, debi Odoma za Dallas

U noæi s nedjelje na ponedjeljak u sklopu NBA predsezone odigrane su tri utakmice. Najuvjerljiviju pobjedu veèeri ostvarili su košarkaši Miami Heata koji su u floridskom derbiju na domaæem parketu savladali Orlando 118:85.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Ryan Anderson (22)
  • Asistencije: Norris Cole (8)
  • Skokovi: Ed Davis (10)
  • Ukradene lopte: Rajon Rondo (4)
  • Blokade: James Johnson (4)

Bila je to prva predsezonska utakmica za obje momèadi, a ujednaèenu momèad Heata predvodio je LeBron James sa 19 koševa. Dwyane Wade i Chris Bosh zabili su svaki po 14, dok je Derrick Byar za samo 14 minuta ubacio 12 koševa.

“Dobar je osjeæaj vratiti se. Dobar je osjeæaj ponovo vidjeti naše navijaèe”, komentirao je James, èija je momèad u drugom poluvremenu šutirala iz igre uz 71% uspješnosti, a èak 82% u posljednjoj èetvrtini.

Kod Orlanda su najbolji bili Ryan Anderson i J.J. Redick, svaki s 22 ubaèena koša. All-Star centar i najbolji obrambeni igraè lige Dwight Howard završio je susret sa tek 5 koševa i šutom iz igre 2-9.

Oklahoma City Thunder slavio je na gostovanju kod Dallas Mavericksa 106:92. Najefikasniji igraè Thundera bio je Kevin Durant s 21 košem, a slijedio ga je James Harden sa 16.

Dirk Nowitzki i Jason Kidd nisu zaigrali u ovom susretu za aktualne prvake iako nemaju zdravstvenih problema, ali zato je u dresu Mavericksa debitirao Lamar Odom, ovosezonsko pojaèanje pristiglo iz LA Lakersa. Zapoèeo je u petorci, kao i novopridošli Vince Carter i Delonte West, te je ubacio 14 koševa uz 7 skokova.

U treæoj utakmici veèeri Boston je s tijesnih 76:75 slavio u Air Canada Centeru protiv Toronto Raptorsa. Najefikasniji “Kelt” bio je Ray Allen s 12 koševa, dok je u redovima poražene momèadi najbolji strijelac sa 16 koševa bio Andrea Bargnani.

Latest Posts

NE PROPUSTITE