Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tim Duncan: Ovoga puta ćemo uspjeti

Sinoć su košarkaši San Antonio Spursa pobjedom protiv Oklahoma City Thundera izborili svoje drugo uzastopno NBA finale i priliku za uzvrat Miami Heatu, koji ih je prošle sezone svladao u sedmoj utakmici finalne serije.

Slavili su Spursi rezultatom 112:107 i tako dobili dugo očekivanu priliku za uzvrat Miamiju. Prošle su sezone Spursi imali vodstvo od 3-2 u finalu, ali se Miami provukao u šestoj utakmici kroz produžetak, te u sedmoj dovršio posao za svoj drugi uzastopni trofej.

Igrači Spursa su u početnim mjesecima ove sezone spominjali kako ih je taj poraz od Miamija i tada držao budnima tijekom noći i kako ga nisu mogli zaboraviti, ali sada imaju priliku za uzvrat i sigurno će se u narednim danima ponovno prisjećati tog poraza za dodatnu motivaciju.

“Bilo je jako teško vratiti samopouzdanje i koncentraciju nakon teškog poraza prošle godine”, izjavio je nakon utakmice Tim Duncan, koji je sinoć upisao 19 poena i 15 skokova. “Ali imamo priliku za uzvrat i jedva čekamo početak. Imamo još četiri pobjede za ostvariti. Ovoga puta ćemo uspjeti. Drago nam je da je Miami u finalu. Još uvijek imamo gorak okus u ustima od prošle godine.”

Spursi i Heat imaju vremena za odmor i pripremu do četvrtka, kada se odigrava prva utakmica finalne serije koja bi nam, ako je suditi po prošloj sezoni, trebala priuštiti brojna uzbuđenja i sjajne utakmice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE