Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Timberwolvesi od sljedeće sezone u novom ruhu

Iako su Wolvesi izvan konkurencije za doigravanje ove godine, navijači se ipak imaju čemu veseliti. Uz vrhunskog trenera i kvalitetne mlade igrače koji će uskoro postati NBA zvijezde, budućnost kluba izgleda i više nego dobra. Stoga je uprava odlučila na neki način obilježiti početak stvaranja nove ere u Minnesoti, što znači da će napraviti redizajn vizualnog identiteta.

Tako će od sljedeće sezone dosadnjikavi (a prema nekima i pomalo djetinjasti) logo glave vuka između drveća zamijeniti novi logo s novim bojama, ovaj put vuk koji zavija na Mjesec:

 

Ovako je glasilo objašnjenje loga za medije:

„Logo prikazuje vuka koji zavija, što je čin koji drži čopor zajedno. Osim toga, vuk koji zavija znak je upozorenja za ostale da se klone njegovog teritorija, kao i poziv upomoć od ostalih članova čopora.“

Minnesota je po broju posjetitelja predzadnja momčad lige, a iza nje su samo Pistonsi koji se premiještaju na novu lokaciju, što je dodatan razlog zašto je uprava odlučila promijeniti vizualni identitet momčadi. Smatraju da će redizajn zadovoljiti publiku i navijače Timberwolvesa koji žude za promjenama i nečim novim.

Tako će Wolvesi, osim s novim logom, sljedeću sezonu započeti i s novim, renoviranim terenom te redizajniranim dresovima koje ćemo tek vidjeti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE