Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Timberwolvesi zainteresirani za Derricka Rosea

Minnesota Timberwolvesi su zaintersirani za potpisivanje Derricka Rosea koji je slobodan igrač i koji je nekoliko sezona igrao za Toma Thibodeaua u Chicago Bullsima.

Ovo nije prvi put da je Rose na meti Vukova jer su Knicksi, Roseov posljednji klub, u veljači s Wolvesima pregovarali o razmjeni Rosea za Rickyja Rubia. Minnesota je na posljednjem draftu izabrala Krisa Dunna, još jednog razigravača.

Bivši MVP Rose oporavlja se od operacije meniskusa u lijevom koljenu. Očekuje se kako će oporaviti u roku od tri do šest tjedana.

Rose i njegov agent, B.J. Armstrong izjavili su kako su spremni ponovno potpisati novi ugovor s New York Knicksima, ali pitanje je jesu li Knicksi i Phil Jackson naklonjeni toj ideji. Kako navode američki izvori, možda možemo očekivati i zainteresiranost San Antonio Sprusa za ovog veterana. Sve ovisi o tome kako će se ponašati tržište razigravača i kako će se Rose oporavljati.  Sam Rose izjavio je kako mu novac ne igra ključnu ulogu kod potpisivanja novog ugovora.

Rose ima 28 godina, a njegovu karijere su obilježile strašne ozljede. Nije onaj stari, niti će ikada biti, ali prošle sezone odigrao je 64 utakmice. U prosjeku je bilježio 18 poena, 4,4 asistencija, 3,8 skokova, 2,3 izgubljene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE