Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tjedan dana besplatnog gledanja NBA utakmica

Službena internetska stranica NBA lige ponovno će obožavateljima najbolje košarkaške lige na svijetu omogućiti da besplatno gledaju utakmice sljedećih tjedan dana. Sve utakmice NBA lige od 20. do 27. siječnja moći ćete besplatno gledati pomoću League Passa.

Sve što trebate je kliknuti na link, odabrati opciju “Free Trial”, registrirati se i sljedećih tjedan dana ne morate se mučiti oko traženja slabokvalitetnih streamova za utakmice. Za svaku utakmicu postoji odabir kvalitete slike, tako da će i oni s nešto slabijim internetskim vezama moći uživati u izravnim prijenosima svake utakmice idućih sedam dana.

Prilikom registracije potrebno je unijeti važeću kreditnu karticu, iako je period od tjedana dana potpuno besplatan. Nakon isteka tih tjedan dana, ako ne prekinete pretplatu, bit će naplaćen iznos od 80 dolara, koliko košta pretplata za gledanje ostatka ove sezone (uključujući i doigravanje). Ako ne želite da vam naplate tih 80 dolara, odnosno ako ne želite više koristiti usluge League Passa, možete jednostavno u postavkama svoga računa otkazati pretplatu, najbolje jedan dan prije isteka besplatnog perioda, kako bi bili sigurni da vam ništa neće naplatiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE