Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tobias Harris u Detroitu, Jennings i Ilyasova u Orlandu!

Netko je morao početi. Prvi trade među mnogima koje možemo očekivati ovih dana dogodio se na relaciji Detroit Pistons – Orlando Magic. U smjeru Detroita odlazi Tobias Harris, dok će na sunčanu Floridu Brandon Jennings i Ersan Ilyasova.

Jennings je nedavno izjavio da želi ostati u Detroitu, no zadnje vrijeme muku muči s ozljedama i ove sezone je više bio osuđen na “grijanje klupe” Reggieju Jacksonu. Iako još uvijek u njemu ima potencijala, njegove brojke su jako daleko od njegovih mogućnosti. Dolazi u ekipu Magica gdje se na njegovoj poziciji razigravača najčešće rotiraju Elfrid Payton i Victor Oladipo. Ilyasova je solidan igrač, no pitanje je koliko će minuta dobiti u Orlandu pored mlade zvijezde Aarona Gordona i Channinga Fryea, koji je stretch četvorka sa sličnim karakteristikama kao i Turčin. Sumnjamo da će Orlando mirovati do kraja prijelaznog roka, no činjenica koja bi nas trebala usrećiti je ta da će naš Mario Hezonja dobiti veću priliku odlaskom Harrisa.

Kod Detroita je za očekivati da će Harris odmah ući u rotaciju kao startno nisko krilo, dok će se Marcus Morris, koji je dosadašnji dio sezone odigrao na poziciji trojke, prebaciti na krilnog centra, ili će Harris jednostavno uskočiti na poziciju koju je popunjavao Ilyasova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE