Monday, November 29, 2021

ZADNJE OBJAVE

Tom Thibodeau zavidi Greggu Popovichu

Trener Bullsa i obrambeni majstor Tom Thibodeau je poznat da voli svojim startnim petorkama dati veliki broj minuta tijekom regularne sezone. Gregg Popovich, trener NBA prvaka San Antonio Spursa, je totalno druga priča.

- Advertisement -

Spursi su prošle godine postali prva ekipa u NBA povijesti kojoj nijedan igrač nije igrao više od 30 minuta u prosjeku, zvuči zaista nevjerojatno, ali Popovich je majstor u raspodjeli minuta na sve članove rotacije.

Međutim, u predsezonskim utakmicama Popovich i Thibodeau su zamijenili uloge; dok trener Bullsa štedi svoje startere, Popovich im daje ogromnu minutažu. U dvije predsezonske utakmice, Tim Duncan je igrao u prosjeku 34 minute (najviše u zadnjih šest sezona), dok je Tony Parker na 35 minuta u prosjeku.

Thibodeau u međuvremenu štedi najveće zvijezde; Derrick Rose igra samo 16 minuta po utakmici, dok je centar Joakim Noah na skromnih 19 minuta po susretu.

- Advertisement -

”Gledao sam utakmice Spursa i kako su se borili. Parker i Duncan su igrali velike minute odmah od starta, to je znak da su spremni za novu sezonu i obranu naslova. Mislim da momčad mora imati veliku želju ako hoće doći do vrha, a ta želja mora biti prisutna od starta do cilja”, rekao je trener Bullsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE