Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tonèiniæ solidan u porazu svoje ekipe

Juèer su u NCAA ligi šest susreta odigrala sveuèilišta rangirana u TOP 25 i svi nositelji su upisali nove pobjede. Isto tako juèer je igrao i naš predstavnik u NCAA ligi, Filip Tonèiniæ (na slici).

Košarkaš iz Opatije veæ je èetvrtu godinu u NCAA ligi, a ove sezone je u dresu sveuèilišta Texas A&M-CC odigrao dvije utakmice. Jednu je odigrao sinoæ protiv Texas Teacha, a Filip je utakmicu zapoèeo u prvoj petorci, te utakmicu završio sa 22 minute provedene na parketu i ubilježenih 8 koševa i 6 skokova u porazu njegove ekipe.

Inaèe, Filip je dan ranije igrao i protiv Oregon State gdje je u pobjedi pridodao 1 koš, 3 skoka, 1 asistenciju i 1 blokadu. Slijedeæu utakmicu ima na rasporedu danas protiv South Dakota.

Košarkaši Butlera su pobjedili sveuèilište Davidson, dok je Washington upisao visoku pobjedu protiv Belmonta. U dvoboju dva sveuèilišta sa Michigana slavilo je ono poznatije, Michigan State koje je prošle godine bilo viceprvak NCAA lige, a nove pobjede su upisali i sveuèilišta Oklahoma, Daytona te Georgie Teach.

Sve rezultate NCAA lige možete pogledati ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE