Tuesday, January 31, 2023

ZADNJE OBJAVE

Toni Kukoč otkrio tko mu je najbolji igrač današnjice

Toni Kukoč odgovarao je na pitanja navijača koja je organizirala NBA liga, tipični Q/A. Jedno od pitanja za jednog od najboljih Europljana u povijesti bilo je vezano za najboljeg razigravača u ligi. Međutim, Kuki se na pitanje nadovezao potvrdivši ujedno svoj osobni izbor najboljeg igrača općenito:

Košarci više ne trebaju playmakeri. Netko tko će prenijeti loptu i samo biti tu da organizira napad. Danas postoji puno igrača s raznovrsnim vještinama pa mislim da je gubljenje vremena obazirati se na to kad mnogi mogu uzeti loptu i pokrenuti napad iako im to nije prirodna pozicija.

Kuki naglašava kako LeBron za njega nije najbolji igrač:

“Često se LeBrona zabunom dovodi u kontekst playmakera, što je odlično. No, za mene je Kevin Durant najbolji igrač u ligi. I on može prenijeti loptu. Tako smo i mi u popularnom “trokut napadu” imali dozvolu da bilo tko u momčadi može biti na postu, u kutu ili u ulozi playja. Nije obveza imati klasičnog razigravača kad možete imati par raznovrsnih krila koji mogu pokriti više pozicija.”

 

- Advertisement -

Toni Kukoc thinks that LeBron James is not the best player in the NBA league:

“Plenty of times LeBron is mistaken as a point guard, which is awesome. Kevin Durant, to me in my personal opinion, is the best player in the NBA. He can easily bring the ball up the floor. That’s a style that the triangle offense allowed that any one of us could run the point or be a post person or fill the corners. It’s not requirement to have a point guard, you can have skill players with 3 or 4 guys on the same team playing multiple positions.”

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE