Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tony Allen poručuje: „Ako te vidim negdje drugdje žestoko ću te faulirat“

Memphis Grizzliesi usprkos mnogim ozljedama ovu sezonu završili su metlom od strane Spursa ali su parket napustili podignutih glava i bili su nagrađeni emotivnim govorom trenera Davida Joergera za hrabrost i borbenost momčadi koji su uskraćeni za usluge najboljih pojedinaca u timu.

Grizzliesi se polako okreću sastavljanju momčadi za narednu sezonu i pokušat će da ostave jezgro momčadi na okupu. Među masom slobodnih igrača na ljeto 2016. nalazi se i playmaker momčadi Mike Conley Jr. koji prema izvorima iz Sjedinjenih Država razmišlja o potpisivanju za New York Knickse kojima je prijeko potreban kvalitetan igrač na poziciji jedan te su spremni platiti debelo za usluge istog.

U taboru momčadi iz Memphisa pokušavaju uvjeriti Conleyja da ostane u Tennesseeju, prije svega Marc Gasol pokušava se još bolje zbližiti s Conleyjem dok GM Grizzliesa Chirs Wallace vjeruje da će Conley produljiti ugovor dok s druge strane Tony Allen ima drugačiju metodu. Ovaj bek dao je vrlo zanimljivu izjavu na račun sadašnjeg suigrača.

„Ako te vidim da nastupaš za New York ili bilo koju drugu momčad faulirat ću te i to žestoko.“

Nema sumnje da sve ovisi o Mikeu koji drži konce u svojim rukama. Salary Cap će porasti i zna da u gradovima koji su veće marketinško tržište može dobiti veću sumu novca, no ostankom u Memphisu dokazuje koliko je lojalan ekipi koja ga je birala na draftu i pružila mu priliku da zaigra u NBA ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE