Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tony Parker: “Moramo se kvalificirati za playoff”

Nakon manje serije loših rezultata San Antonio Spursi ispali su iz pozicija koje vode u playoff te se trenutno nalaze na devetom mjestu Zapada. U slučaju da ostanu ispod osmog mjesta, bio bi to prvi put nakon sezone 1996./97. da Spursi ostanu bez playoffa. Stoga se oglasio i legendarni Tony Parker.

“Pobjeđujemo već mnogo godina. Otkad sam u ligi, bio sam u osam finala konferencije i pet NBA finala. No, ove godine smo imali puno ozljeda. Ipak, moramo pronaći način da se kvalificiramo za playoff.”

Francuza ohrabruje i to što bi Kawhi Leonard uskoro trebao biti spreman za povratak nakon ozljede te pomoći Spursima u lovu na doigravanje.

“Čuo sam da se želi vratiti u četvrtak. Dakle, imat će još 14 utakmica. Mi ćemo dati sve od sebe, znam da se svi žele nastaviti boriti. Ako se Kawhi vrati, nadamo se da će nam pomoći, ali znamo da to neće biti lako. Nije igrao dva mjeseca. Svakako će biti teško, no mi ćemo dati sve od sebe.” obećao je Parker.

Situacija u taboru Gregga Popovicha još uvijek nije alarmantna jer je od četvrtog do desetog mjesta na Zapadu velika gužva te svi imaju pravo nadati se doigravanju, a Spursi trenutno imaju isti učinak kao i osmoplasirani Utah Jazz (38-30). Stoga je za očekivati da ćemo i ove godine gledati San Antonio u playoffu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE