Monday, October 2, 2023

ZADNJE OBJAVE

Tony Parker o nastavku karijere i planovima sa Spursima

Trenutno kruže opravdana pitanja o tome koliko je igračkog „soka“ ostalo u razigravaču San Antonio Spursa, Tonyju Parkeru. Već je polako bio usporavao prije nego je povrijedio kvadriceps u doigravanju zbog čega će sjediti van parketa sve do siječnja sljedeće godine. Koliko može ovaj trideset petogodišnjak poslije ovoga?

Ipak, Parker misli kako ima još nekoliko sezona u sebi i želi ih provesti sa Spursima. „Morate biti mentalno jaki kako biste se vratili poslije ovakve ozlijede.“, rekao je Parker. „Ne želim da ljudi misle da je to bila moja zadnja utakmica i da se neću vratiti…“

„Nadam se da će mi Spursi ponuditi posljednji ugovor. Ući ću u posljednju godinu ugovora i to će biti po prvi puta u mojoj karijeri da sam slobodan igrač. Rekao sam to nekoliko puta, želim odigrati još tri sezone i napuniti tih 20 sa Spursima. Želim nastaviti igrati dobro“, izjavio je Parker.

Parker će sljedeće sezone zaraditi 15,4 milijuna dolara, i ne, Spursi ga neće „odbaciti“ zbog lova na Chrisa Paula, jer, jesu li ikada napravili tako nešto? Koliko je Manu Ginobili dobio novca prošle godine?

Bi li ga Spursi htjeli zadržati i nakon sljedeće sezone? Ovisi o tome koliko se dobro oporavi te o tome koliko bude novca zahtijevao kod produženja ugovora. Ali, nemojte biti šokirani ako se to dogodi, čak i ako se Parkerova uloga smanji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE