Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tony Parker o stanju u Spursima

San Antonio Spursi cijelu sezonu nisu u zadovoljavajućem ritmu. Cijela okosnica momčadi ne može više izdržavati cjelosezonske napore koliko god se trener Gregg Popovich trudio. Jedan od glavnih igrača ove momčadi, Tony Parker je s novinarima podijelio svoje mišljenje o lošim predstavama Spursa u zadnje vrijeme (četiri poraza u nizu).

„Teško je sada. Otkada sam u ovoj momčadi nikad nisam iskusio tri ili četiri utakmice bez pobijede. Ne zabijamo šuteve, pri tome počinjem od sebe. Ja ne poentiram, kao ni šuteri za tri poena i sve postaje teško. Mi samo moramo ostati pozitivni.“ izjavio je Parker.

Također, prvi razigravač Spursa smatra da mora ponovno početi davati poene s poludistance.

„To je ključ, imao sam odlične situacije iz kojih inače zabijam. Osjećam se dobro kada pucam ali promašim prvih pet ili šest šuteva, i tada obrana čeka dok ne zabijem svoj šut. Kada ga zabijem sve će se otvoriti. Prošle tri utakmice nisam pogodio taj šut.“

Ove sezone Parker je odigrao 43 utakmice, prosječna minutaža mu je 28,8 minuta po utakmici (najmanje u karijeri), zabija 13,8 poena uz 4,9 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE