Friday, August 19, 2022

ZADNJE OBJAVE

Tony Parker o stanju u Spursima

San Antonio Spursi cijelu sezonu nisu u zadovoljavajućem ritmu. Cijela okosnica momčadi ne može više izdržavati cjelosezonske napore koliko god se trener Gregg Popovich trudio. Jedan od glavnih igrača ove momčadi, Tony Parker je s novinarima podijelio svoje mišljenje o lošim predstavama Spursa u zadnje vrijeme (četiri poraza u nizu).

- Advertisement -

„Teško je sada. Otkada sam u ovoj momčadi nikad nisam iskusio tri ili četiri utakmice bez pobijede. Ne zabijamo šuteve, pri tome počinjem od sebe. Ja ne poentiram, kao ni šuteri za tri poena i sve postaje teško. Mi samo moramo ostati pozitivni.“ izjavio je Parker.

Također, prvi razigravač Spursa smatra da mora ponovno početi davati poene s poludistance.

„To je ključ, imao sam odlične situacije iz kojih inače zabijam. Osjećam se dobro kada pucam ali promašim prvih pet ili šest šuteva, i tada obrana čeka dok ne zabijem svoj šut. Kada ga zabijem sve će se otvoriti. Prošle tri utakmice nisam pogodio taj šut.“

- Advertisement -

Ove sezone Parker je odigrao 43 utakmice, prosječna minutaža mu je 28,8 minuta po utakmici (najmanje u karijeri), zabija 13,8 poena uz 4,9 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE