Sunday, July 21, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tony Parker: Prerano je za usporedbu Warriorsa i Jordanovih Bullsa

Golden State Warriorsi ruše različite rekorde cijele ove sezone. Na tragu su Chicago Bullsima iz sezone 1995-96 kada je postavljen rekord od 72 pobijede u jednoj sezoni te će playoff dočekati na vodećem mjestu Zapadne konferencije, s prednošću domaćeg terena kroz playoff. Oni su i aktualni NBA prvaci stoga će pokušati obraniti svoju titulu.

Prema Tony Parkeru, igraču San Antonio Spursa, Golden State još nije momčad koja će se pamtiti kroz povijest. Parker je impresioniran s njima, ali s obzirom na to da još nisu dinamičan tim kao Bullsi u Jordanovo vrijeme, Parker smatra da je još prerano suditi Golden State po sadašnjim dostignućima.

Ako Warriorsi, koji u nadolazeću utakmicu protiv Dallasa ulaze s omjerom 61-6 eventualno dostignu Chicago Bullse iz 1995-96 te postanu ekipa s najviše pobjeda u sezoni u povijesti.

Ne tako brzo, rekao je Tony Parker, playmaker Spursa: „ Moram reći da su imali nevjerojatnu sezonu. U ligi sam 15 godina, teško je i pokušati doći do 70 pobjeda sa svim tim izvrsnim momčadima u ligi. Dakle, to je prilično impresivno. Ali, uspoređujući ih s Bullsima koji su osvojili šest naslova u osam godina morate dati malo vremena Warriorsima da vidite što će sve postići za 10 godina. Kao i mi Spursi koji smo osvojili pet naslova od 1999 godine. Tako se procjenjuju ekipe.

S jedne strane Parker je u pravu. Warriorsi su osvojili samo jedan naslov prvaka i ako uspiju doći do 73 pobjede, njihova cijela sezona neće biti uspješna ako ne odu do kraja i osvoje naslov. Ali s druge strane, Parker je također u krivu. Pogotovo ako se samo koncentriramo na regularnu sezone, Warriorsi su jedna od najboljih momčadi ikad. Oni su u prednosti ispred Bullsa iz 95-96 jer su počeli sezonu na povijesni način pobijedivši svoje prve 24 utakmice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE