Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tony Parker: Treba skratiti predsezonu

NBA liga je skraćivanjem jučerašnjeg dvoboja između Celticsa i Netsa testirala četiri minute kraću utakmicu s ciljem da smanji muke preteške i preduge regularne sezone. Naravno, sve veće zvijezde smatraju da treba smanjiti broj utakmica, ne minuta, a s tim se slaže i razigravač Spursa Tony Parker koji smatra da se treba skratiti predsezona, a ne regularni dio godine.

”Prva petorka će svakako igrati veliki broj minuta. Ništa se neće promijeniti. Ja smatram da se treba smanjiti broj predsezonskih utakmica s dosadašnjih osam na četiri i ta dva tjedna se trebaju uzeti za regularni dio godine. Mislim da je to rješenje problema, jer utakmica od 44 minute ne mijenja ništa osim rada trenera”, rekao je Parker.

”O tome smo pričali na prošlogodišnjoj All-Star utakmici. Pričali smo o dodatnom odmoru i dodali su nam tri, četiri dana i to je super. Ali na kraju taj dodatni odmor je napravio više back-to-back utakmica tijekom regularne sezone. Mislim da trebaju skratiti predsezonu zato što u kamp ionako svi dođemo u formi i spremni”, rekao je Parker za kraj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE