Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tony Parker vjeruje da može igrati 20 godina u Spursima

Razigravač San Antonio Spursa Tony Parker nedavno je izjavio da bi želio biti dio ekipe Spursa još dugo vremena. Želio bi imati sa Spursima nešto slično što će Kobe Bryant, ukoliko ga Lakersi ne razmjene, imati s njima, a to je 20 godina provedenih u jednom klubu.

“Zašto ne?”, izjavio je Parker. “Mislim da mogu igrati još dugo s obzirom na način na koji igram.”

“Kada vidim Stevea Nasha koji igra na All-Star razini s 38 godina, osjećam da mogu i ja to. Nijedan od nas ne iskače toliko. Mi smo kraljevi polaganja i odličnih pick and roll akcija, tako da mogu vidjeti sebe kako igram tako dugo.”

Tony planira igrati još jedno natjecanje za francusku reprezentaciju, a to su Olimpijske igre 2016. godine. Obećao je treneru Greggu Popovichu da se tada oprašta od reprezentacije.

“Sve ovisi o treneru što će on odlučiti, ali ja želim igrati još dugo”, rekao je Parker. “Osjećam da sam u najboljim godinama i da je moje tijelo u odličnom stanju.”

S obzirom kako Popovich štedi svoje tri okosnice (Tony Parker, Tim Duncan i Manu Ginobili) sigurni smo da Spursi mogu još dosta, pogotovo jer i mlađe snage dolaze (Kawhi Leonard, Cory Joseph).

Parker ove sezone igra 30,2 minute i za to vrijeme prosječno postiže 17,7 poena, 6,2 asistencije i 2,5 skoka. Prošlih sezona igrao je prosječno 32,7 minuta i očito je da će ga coach Pop i ove sezone nastaviti štedjeti sve više i više.

Latest Posts

NE PROPUSTITE