Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tony Parkera odlazi iz Spursa?

Nakon sezone u kojoj su San Antonio Spursi briljirali u regularnoj sezoni, no veæ u prvoj rundi playoffa naletjeli na tvrd orah i  ispali iz borbe za naslov za njih neuobièajeno rano postalo je jasno kako su promjene u ekipi potrebne.

Prema nekim izvorima San Antonio Spursi spremni su se odreæi usluga svog dugogodišnjeg organizatora igre i èlana velike trojke a kao moguæe destinacije prednjaèe Toronto Raptrorsi koji posjeduju peti te Sacramento Kingsi sa sedmim izborom na draftu. Pozicija playa dobro je popunjena u ekipi Spursa te bi eventualnim odlaskom Parkera, Hill dobio mjesto startera a Gary Neill još veæu minutažu i važniju ulogu. Špekulacije o razmjeni potaknuo je i sam Parker izjavom za medije kako ekipa više nije u najboljim godinama i da sumnja kako mogu osvojiti naslov te kako je upravo on najbolje što ekipa može ponuditi u razmjeni. Uz dvije navedene ekipe interes je pokazao i Portland no razmjena se raspala kada su Spursi pokušali ukljuèiti Jeffersona. Takoðer su pregovarali sa Denverom oko Raymonda Feltona.

Nitko ne osporava rezultate koje je Tony ostvario sa Spursima no kako i sam kaže: “NBA je biznis i ja to ne mogu kontrolirati. Nisam ni zabrinut oko toga. Nadam se kako æu ostati u San Antoniu, sviða mi se tamo, no ja ne odluèujem o tome.”

Koliko su glasine toène a koliko su “Spursi samo htjeli vidjet što bi im ostale ekipe ponudile u zamjenu za Parkera” kako navodi jedan izvor iz San Antonia tek nam preostaje za vidjet no nema sumnje da bi to bio jedan zanimljiv potez.

Latest Posts

NE PROPUSTITE