Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Toronto nakon dva produžetka došao do pobjede

Kawhi Leonard je postigao ukupno 36 poena, uključujući njih 8 u drugom produžetku nakon kojeg su ‘Raptorsi’ u Torontu svladali ‘Buckse’ te smanjili njihovo vodstvo u finalu Istočne konferencije na 2-1. Najbolji igrač ‘Toronta’ upisao je i 9 skokova i 6 asistencija, a u ostvarenju pobjede koja Kanađanima pojačava uvjerenje da mogu preokrenuti ovu seriju u svoju korist najviše su mu pomogli Pascal Siakam (25p-11s), Norman Powell (19p) i Marc Gasol (16p-12s).

S druge strane, koliko su ‘Bucksi’ moćna momčad govori i podatak da su izborili dva produžetka iako je Giannis Antetokounmpo ubacio gotovo duplo manje poena nego li je imao skokova (12p-23s), a utakmicu je završio pogodivši svega 5 puta iz 16 pokušaja. Raspoloženi nisu bili niti Khris Middleton i Eric Bledsoe, a trojica najboljih igrača ‘Milwaukeeja’ imali su zajedničku realizaciju 11/48.

Veliku šansu za pobjedu gosti su imali u posljednjoj četvrtini kada su zbog šest prekršaja na klupu s terena morali otići Kyle Lowry i Norman Powell. Međutim, učinak obojice, unatoč bolovima u koljenu, nadoknadio je Leonard.

”Osjećam se dobro. Ovo je završno vrijeme doigravanja kada već manje-više svi imaju problema sa ozljedama. Samo se treba nastaviti boriti.” – izjavio je nakon utakmice Kawhi.

Prvi strijelac ‘Bucksa’ bio je George Hill (24p), odmah do njega Malcolm Brogdon (20p).

TORONTO – MILWAUKEE 118:112 – 2OT (1-2)

Latest Posts

NE PROPUSTITE