Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Toronto Raptors dovodi drugog playa?

Izvori bliski NBA-u u subotu su potvrdili da su èelnici kanadske NBA momèadi ponudili ugovor zaštiæenom slobodnom igraèu Jarrettu Jacku. Ukoliko Indiana Pacers želi zadržati tog organizatora igre onda moraju u roku od sedam dana izjednaèiti istu ponudu Raptorsa, u protivnom æe Toronto dobiti novo pojaèanje.

Jack je postao velika želja Raptorsa kada su u èetvrtak uspjeli postiæi dogovor s Orlandom u kojem je Hidayet Turkoglu postao sign and trade u sklopu velikog tradea izmeðu 4 ekipe. Upravo zbog toga su Raptorsi uspjeli zadržati mid level exception u iznosu od 5,8 milijuna dolara koje su ponudili upravo Jacku.

25-godišnji Jack je prošle sezone startao u 53 utakmice za Pacerse i u prosjeku imao 13,1 koš i 4,1 asistenciju po utakmici. U prve tri sezone igrao je za Portland nakon èega je mijenjan u Pacerse zajedno sa Joshom McRobertsom za Ikea Diogu i Jerryda Baylessa.

Ukoliko Toronto potpiše Jacka to æe dovesti našeg Roka Ukiæa u tešku poziciju. Naime, Jack bi vjerojatno zauzeo poziciju drugog playmakera u momèadi te bi vjerojatno smanjio i onako malu minutažu Ukiæa u Torontu.

Prema posljednjim informacijama oko našeg reprezentativca Brian Colangelo ne pušta hrvatskog bisera u drugi NBA klub, a još manje u Europu odnosno grèki Olympiacos. Mladi Spliæanin je trenutno na ljetnoj ligi u Las Vegasu gdje je odigrao dvije dobre utakmice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE