Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Toronto Raptorsi već imaju planove za iduće ljeto

Iza jedine Kanadske momčadi NBA lige Toronto Raptorsa je najuspješnija sezona u povijesti kluba koji je osnovan 1993. godine. Sezonu su završili ostvarivši 56 pobjeda, jednu manje od šampiona Cleveland Cavaliersa. U playoffu dogurali su do finala Istoka gdje su poraženi s 4-2 u seriji od Cavsa.

Kako kažu izvori bliski momčadi iz Kanade Raptorsi planiraju potpisati Sergea Ibaku na ljeto 2017. godine koji će naredne sezone nastupati za Orlando Magic koji su ga dobili putem tradea s Thunderima. Ibakin četverogodišnji ugovor ističe nakon ove sezone te postaje slobodan igrač što odgovara Raptorsima kojima je prijeko potreban defenzivac poput Ibake kako bi popunio rupe koje Jonas Valanciunas ima u obrani, dok u napadu posjeduje sasvim solidan šut za poziciju četvorke.

Ovog ljeta produljili su suradnju s trenerom Dwayneom Caseyjem i potpisali su ugovor s najboljim igračem momčadi na pet godina DeMar DeRozanom vrijedan 139 milijuna dolara.

Osim toga doveli su Jareda Sullingera kao slobodnog igrača iz Celticsa dok su na draftu izabrali Jakoba Poeltla (9. izbor), Pascala Siakama (27. izbor) te nakon ljetne lige potpisali Freda VanVleeta koji nije izabran na ovogodišnjem draftu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE