Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Toronto razbio Sixerse za vodstvo u seriji

76ersi ovdje nisu postojali. Dvije četvrtine Raptorsi su dobili s ukupnih 34 poena razlike, Sixersi su imali ogroman pad u drugoj dionici i to je u biti i odlučilo pobjednika. Nakon toga sve je bilo odrađivanje posla, a dodatno je domaćin povećao prednost u zadnjoj četvrtini i tako vrlo visoko slavio.

Toronto u ovoj seriji ima dominantnog Kawhija Leonarda, a nakon što je noćas dobio pomoć u još nekoliko igrača, Raptorsi su imali olakšan posao i nije bio niti potreban neki novi učinak na granici rekorda Leonarda.

Leonard je ovdje imao šut iz igre ispod 50 posto, ali briljantna druga četvrtina potpuno je odvojila Raptorse koji su mogli u nastavku susreta mirno odrađivati posao. Otišli su na 20 razlike i više nije bilo spasa za goste.

Oni najkorišteniji igrači Toronta mogli su ranije napustiti parket i ne odrađivati ogromnu minutažu, i prije polovice zadnje dionice gosti su bili na 30 poena zaostatka i krenule su rotacije, a do kraja susreta ta je razlika dodatno povećana.

Problem za Philadelphiju bio je skroman učinak većine onih od kojih se očekuje da povuku malo jače. Joel Embiid imao je osam izgubljenih lopti, no igrao je bolestan, Ben Simmons, JJ Redick, kompletna klupa, nitko nije iskočio i povukao te pokušao okrenuti situaciju.

Raptorsi su imali više raspoloženih igrača, kompletnu startnu petorku u dvoznamenkastim vodama i više igrača na koje su mogli računati. da će povući.

Na kraju je Pascal Siakam ubacio 25 poena uz osam skokova, a Leonard je dodao 21 poen u 13 skokova. Kod Philadelphije Jimmy Butler ubacio je 22 poena uz sedam asistencija i pet skokova dok je Tobias Harris dodao 15 poena i šest skokova.

Toronto Raptors – Philadelphia 76ers 125:89 (3-2)

Latest Posts

NE PROPUSTITE