Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Towns: LaVine je najveća zvijezda Timberwolvesa

Nova sezona je pred klincima iz Minnesote. Naravno, očekuje se napredak svakog od pojedinaca. Među njima naravno i Zacha LaVinea koji s Andrew Wigginsom i Karl-Anthony Townsom čini jezgru ove ekipe.

“On ima veliku ulogu u onome što činimo.” rekao je Thibodeau. ” Šut mu se popravio. U drugom dijelu prošle sezone je odlično pogađao. Trebamo šut za 3 poena kako bismo otvorili protivnički reket. Još uz to kad nadodamo njegov atleticizam i način na koji se kreće po terenu. Ne vidim razloga zašto ne bi posta fantastičan obrambeni igrač.”

Samo četiri beka su prošle sezone imali lošije defenzivne brojke od LaVinea, te čak i popularnog Thibsa očekuje puno posla dok Zack ne postane odličan defenzivac.

Dok je LaVine na poziciji broj 2, malo je igrača s kojima se može usporediti i za koje se može reći da su bolji od njega na toj poziciji.

“Koristim moj atleticizam kako bih stvarao suigračima otvorene šanse. Trčim po terenu što svakako pomaže u spacingu. To je ono što pokušavam. Pokušavam raširiti teren ali i napadati obruč… pokušavam biti najbolji u oba dvije uloge. Mi volimo Zacka. Mislim da je popularniji od mene i Andrewa zajedno s obzirom na činjenicu da je osvojio dva natjecanja u zakucavanju zaredom. Ali on je i jedan od stupova našeg i tima i igre. Način na koji pogađa trice i širi teren jako pomaže. Jako smo sretni što ga imamo pogotovo zato što je i šuter i velika atleta u jednome.” rekao je Towns

Latest Posts

NE PROPUSTITE