Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tracy McGrady odlazi u Knickse?

Houston Rocketsi su u užurbanim pregovorima koji bi trebali rezultirati odlaskom klupske zvijezde Tracyja McGradyja. Èini se u smjeru New York Knicksa.

McGrady je krajem prošle godine zatražio razmjenu nezadovoljan minutažom koju je imao u šest utakmica otkako se stavio na raspolaganje treneru košarkaša Houstona Ricku Adelmanu. Prosjeèno je u njima igrao 7.7 minuta. Ukupno je ubacio sedam od samo 19 šuteva kroz te dvoboje.

Inaèe, šuter Rocketsa, koji nije igrao desetak mjeseci zbog operacije koljena, nalazi se u posljednjoj godini ugovora za koju æe inkasirati 22.8 milijuna dolara, a trenutaèno klub na njega ne raèuna.

Naèin na koji bi McGrady trebao preseliti u New York ukljuèuje i treæu momèad, Washington Wizardse. Oni bi u Houston trebali poslati krilo Carona Butlera i centra Brendana Haywooda, a novim bi igraèem Wizardsa postao krilni centar Knicksa Al Harrington, dok bi u istom smjeru trebao otiæi izbor drafta i nedefinirana svota novca kako bi se sve realiziralo. U prièu bi moglo biti ukljuèeno još nekoliko igraèa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE