Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tracy McGrady priznao da nije trebao napustiti Raptorse

Nedavno umirovljeni košarkaš Tracy McGrady jedan je od iznimno talentiranih i kvalitetnih bivših igrača koji su igrali sjajno i bili miljenici mnogobrojne publike, ali u doigravanju su ostajali bez većih uspjeha. Da je McGrady ostao u redovima Toronta možda bi sve bilo drugačije.

Priznao je to i sam McGrady, koji je u nedavnom intervjuu izjavio kako nije trebao napustiti Kanadu tako brzo. Nakon samo tri sezone provedene u dresu Raptorsa mijenjan je u Orlando, gdje je igrao možda i najbolju košarku svoje karijere, ali bez značajnijih rezultatskih uspjeha.

“Kada gledam unatrag, shvaćam da sam pogriješio što sam napustio Toronto. Siguran nam da smo se mogli boriti za naslov prvaka u narednim godinama da sam ostao. Često mislim o tome”, izjavio je popularni T-Mac.

McGrady je u Torontu s Vinceom Carterom činio nevjerojatni duo koji je atraktivnim potezima publiku držao na nogama cijelu utakmicu. Sezonu nakon što je napustio ekipu, Raptorsi su ostvarili najveći uspjeh franšize, dospjeli su do polufinala Istoka, gdje su izgubili od 76ersa s 4-3, nakon promašenog šuta Cartera u posljednjoj sekundi. Da je u ekipi ostao McGrady, možda bi rezultat bio bolji po njih. Možda i ne bi…

“Da sam bio nešto pametniji i znao što je ispred mene, ostao bih u Raptorsima, bez dvojbe. Ondje sam imao najbolje dane karijere. Igrači poput Charlesa Oakleya, Kevina Willisa, Antonia Davis, Muggsyja Boguesa… Još i danas se često čujem s njima jer su svi oni pazili na mene. Bili su pravi profesionalci.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE