Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tracy McGrady se pridružio ESPN-u kao NBA analitičar

Tracy McGrady, 36-godišnji umirovljeni NBA igrač, pridružuje se ESPN-u kao NBA analitičar u novoj dnevnoj emisiji The Jump, gdje će domaćin emisije biti Rachel Nichols, američka glumica i model.

McGradyja ćemo moći vidjeti već ovog četvrtka u svojoj novoj ulozi. Iako je McGrady “novi” u ovom poslu, sudjelovao je već u nekoliko navrata na TNT-u, kao gost NBA analitičar emisije Inside the NBA, zajedno s već dugogodišnjim NBA analitičarima, Shaquilleom O’Nealom, Kennyjem Smithom, Charlesom Barkleyjem i domaćinom Erniejem Johnsonom.

McGrady je svoju NBA karijeru završio sezone 2012/2013 u dresu San Antonio Spursa, koji su ga uzeli u roster u playoffu, ali se nije naigrao, te je imao svega 5 minuta u prosjeku u 6 utakmica i niti jedan poen. Osim Spursa, McGrady je igrao i za: Orlando Magic, Houston Rocketse, Detroit Pistonse, New York Knickse i Atlanta Hawkse. Igrao je i u Kini, u ekipi Qingdao Eagles, gdje je u 29 odigranih utakmica imao prosjeke od: 25 poena, 7.2 skokova, 5.1 dodavanja, 1.6 ukradenu loptu, 50% šuta iz igre, za 33 minute provedene na parketu. Čak su mu umirovili i dres s brojem 1.

Tijekom NBA karijere biran je 7 puta kao All-Star, 7 puta je bio član All-NBA ekipe, 2 puta  je bio najbolji strijelac lige, te je izabran i za nagradu Most Improved Player 2001. godine. NBA karijeru je završio sa sljedećim brojkama: 19.6 poena, 5.6 skokova, 4.4 dodavanja, 1.2 ukradenu loptu, 44 FG%.

Vjerujemo da se svi dobro sjećate jedne od nezaboravnih njegovih utakmica u dresu Houston Rocketsa protiv San Antonio Spursa, kada je u zadnjih 35 sekundi utakmice postigao 13 poena, te tako donio pobjedu svojoj ekipi. T-Macu želimo puno sreće u njegovom novom poslu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE