Wednesday, June 29, 2022

ZADNJE OBJAVE

TRADE ALERT: Kristaps Porzingis napušta Knickse

Kristaps Porzingis više nije član New York Knicksa te će odsada nositi dres Dallas Mavericksa, objavio je cijenjeni NBA novinar Marc Stein.

- Advertisement -

Latvijski centar je danas imao sastanak s upravom Knicksa, na kojem je izrazio brigu i nezadovoljstvo stanjem u momčadi i na tablici te nedostatkom dugoročnog plana. Očito dvije strane nisu pronašle zajednički jezik, pa je tako Kristaps istog dana promijenio sredinu.

Dallas je bio najbrži i najkonkretniji s ponudom te je postignut dogovor s trenutno najlošijom momčadi lige. Mavsi će put New Yorka poslati Dennisa Smitha Jr.-aDeAndrea JordanaWesleya Matthewsapick prve runde drafta, dok će u drugom smjeru, osim Porzingisa, poći i Tim Hardaway Jr. te Courtney Lee. Obojica su prije nekoliko dana stavljeni na trade-listu.

Ovom razmjenom Knicksi su oslobodili dosta mjesta u salary capu te će ovoga ljeta moći potpisati maksimalne ugovore s čak dvojicom igrača.

- Advertisement -

Treba dodati i kako je Porzingis rekao kako na ljeto planira potpisati qualifying offer na jednu godinu, čime bi na ljeto 2020. godine postao zaštićeni slobodni igrač.

Latest Posts

NE PROPUSTITE