Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

TRADE ALERT: Kristaps Porzingis napušta Knickse

Kristaps Porzingis više nije član New York Knicksa te će odsada nositi dres Dallas Mavericksa, objavio je cijenjeni NBA novinar Marc Stein.

Latvijski centar je danas imao sastanak s upravom Knicksa, na kojem je izrazio brigu i nezadovoljstvo stanjem u momčadi i na tablici te nedostatkom dugoročnog plana. Očito dvije strane nisu pronašle zajednički jezik, pa je tako Kristaps istog dana promijenio sredinu.

Dallas je bio najbrži i najkonkretniji s ponudom te je postignut dogovor s trenutno najlošijom momčadi lige. Mavsi će put New Yorka poslati Dennisa Smitha Jr.-aDeAndrea JordanaWesleya Matthewsapick prve runde drafta, dok će u drugom smjeru, osim Porzingisa, poći i Tim Hardaway Jr. te Courtney Lee. Obojica su prije nekoliko dana stavljeni na trade-listu.

Ovom razmjenom Knicksi su oslobodili dosta mjesta u salary capu te će ovoga ljeta moći potpisati maksimalne ugovore s čak dvojicom igrača.

Treba dodati i kako je Porzingis rekao kako na ljeto planira potpisati qualifying offer na jednu godinu, čime bi na ljeto 2020. godine postao zaštićeni slobodni igrač.

Latest Posts

NE PROPUSTITE