Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Deron Williams u Netsima!

Èelnici New Jersey Netsa su pred krajem prijelaznog roka ipak uspjeli u svoje redove dovesti jednu od velikih zvijezda NBA lige. Rijeè je o organizatoru Utah Jazza, Deronu Williamsu.

Navijaèi Utaha su tako u vrlo kratkom razdoblju izgubili svoje dvije glave karike. Prije tjedan dana je odstupila njihova glavna ikona, trener Jerry Sloan, a danas su izgubili i ponajboljeg igraèa u zadnjih nekoliko godina, Derona Williamsa.

Ovaj 26-godišnji košarkaš æe tako sezonu nastaviti u New Jersey Netsima, dok æe drugim smjerom krenuti Derrick Favors (6,3p, 5,3sk) te Devin Harris (15p, 7,6a). Uz to èelnici kluba iz grada Mormona su dobili pravo i na 2 izbore prve runde dolazeæeg drafta od strane Netsa.

Dodajmo i to kako su Netsi u trade ukljuèili i Golden State Warriorse koji su se za Troya Murphyja (3,4p, 3,9sk) odrekli Dana Gadzurica (2,8p, 3,1sk) i Brandana Wrighta (4p, 2sk).

Za kraj dodajmo kako æe Deron Williams, koji ove sezone bilježi 21,3 poena, 9,7 asistencija i 3,7 skokova susretu,na ljeto 2012. godine postati slobodni igraè.

Latest Posts

NE PROPUSTITE