Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade glasina: Celticsi žele Davisa

Boston Celticsi i njihov GM Danny Ainge nastavljaju tražiti superzvijezdu, franšiznog igrača za svoju momčad. Nije prošlo ni 24 sata od kako su do nas došle glasine da su Celticsi poslali prvi izbor na draftu u Philadelphiju, a već su krenule glasine za koga su Celticsi zainteresirani.

William Lou s The Score.coma nam je prenio vijest da su Boston Celticsi zainteresirani za Anthonyja Davisa. Prema Chrisu Mannixu s The Verticala malo je razloga ili interesa New Orleans Pelicansa za trade Davisa, jer on je vezan ugovorom s Pelicansima još četiri godine. Nije jasno ni koja bi ponuda zadovoljila Pelicanse. Ipak, Celticsi nakon tradea sa Sixersima imaju sada čak 9 izbora prve runde drafta u naredne 4 godine, od kojih bi barem 3 trebali biti lutrijski, čak i top 5 pickovi. Prema tome, Celticsi su potencijalni partneri za svaku momčad koja želi brzi rebuilding.

U prilog činjenici da Pelicansi neće mijenjati Davisa ide i to što su u nedavnom trade deadlineu doveli ponajboljeg centra lige DeMarcusa Cousinsa iz Sacramento Kingsa, a pokušati će se pojačati i ovog ljeta ne bi li se što prije počeli boriti za playoff, ali još više za titulu, jer će samo tako zadržati Davisa u svojim redovima.

Davis je imao još jednu brilijantnu sezonu. U kojoj je prosječno bilježio 28 poena, 11,8 skokova i 2,8 blokadi uz 50% šuta iz igre. On je jednostavno igrač koji podjednako dobro igra i u napadu i u obrani, a ne treba zaboraviti da ima svega 24 godine, i već 4 nastupa na All-Star utakmici i pregršt individualnih nagrada.

Latest Posts

NE PROPUSTITE