Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade glasine (25.01.)

Ostalo je još nešto manje od mjesec dana do trade deadlinea koji završava 23.veljače, trade glasine ne jenjavaju, no i dalje je to prazna priča. Od početka sezone je obavljeno samo dva manja tradea i to onaj između Philadelphia Sixersa i Oklahoma City Thundersa i nedavno između Cleveland Cavaliersa i Atlanta Hawksa.

Nakon što je prije nekoliko dana razigravač Minnesota Timberwolvesa Ricky Rubio bio meta razgovora između Minnesote i Detroit Pistonsa (Rubio u Pistonse, Reggie Jackson u Wolvese), španjolski reprezentativac je ponovno u žiži interesa nekih momčadi. Navodno su za njegove usluge zainteresirani Chicago Bullsi i New York Knicksi koji nisu zadovoljni s izdanjima svojih startnih razigravača Rajona Rondoa i Derricka Rosea.

Pored Rajona Rondoa, još jedan igrač Chicaga je na trade block listi. To je još jedan španjolski reprezentativac crnogorskih korijena krilni igrač Nikola Mirotić. Mirotić je u zadnjoj godini trogodišnjeg ugovora, te bi to mogao biti još jedan razlog za potencijalne kupce.

Od kako su doveli Kylea Korvera iz Atlante, Cleveland Cavaliersima baš i ne cvjetaju ruže, ostvarili su score 3-5. To je izazvalo nezadovoljstvo LeBrona Jamesa koji je izjavio da nije zadovoljan njihovim zadnjim utakmicama i da im je zbilja potreban rezervni playmaker. Kao potencijalna pojačanja zadnjih sati figuriraju Deron Williams iz Dallas Mavericksa, Rajon Rondo iz Chicaga, te veteran iz Denver Nuggetsa tridesetčetverogodišnji  Jameer Nelson.

Prije par dana se još jedan Španjolac ozlijedio. To je centar Pau Gasol, te su San Antonio Spursi morali pronaći barem jednog visokog igrača u vidu veterana Joela Anthonyja. Nije jasno koliko će Gasol izbivati s terena, pa nas ne bi čudilo ukoliko bi kao zamjenu za njega Spursi potražili još neko pojačanje u reketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE