Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade glasine

Toronto Raptorsi su se pokazali kao najveća prijetnja Cavsima do sada te sada hoće još pojačati roster kako bi bili što konkurentniji trenutačnim vladarima Istoka. Toronto se svi silama želi pojačati na poziciji visokog krila.

Prema izvorima najveće želje Raptorsa su Denverov Kenneth Faried, Brooklynov Thaddeus Young te Phoenixov pobunjenik Markieff Morris s kojim u paketu dolazi i P.J. Tucker.

Raptorsi imaju i pick prve runde od Knicksa te će ga vjerojatno uključiti u moguću razmjenu.

A kada im se najveća konkurencija pojačava moraju i oni. Cavsi su u lovu na pojačanja za svoj već dovoljno jaki roster. Naime Cavsi su pokazali interes za „Pelikane“ Tyrekea Evansa i Omera Asika. Naravno Tyreke je već ispao iz kombinacija nakon što ga je ozljeda udaljila ostatak sezone s terena. Cavsi se očajno žele riješiti Timofeya Mozgova koji ima ogroman ugovor, te bi mogao biti uključen u trade.

Još jedna od meta Cavsa je i Kyle Korver, kojega vide kao odličnu zamjenu kada je LeBron na klupi. I sam LeBron je rekao kako voli igrati s tri šutera te jednim visokim u petorci. Također još neke od meta su Ben McLemore i Joe Johnson, te Jared Dudley i Trevor Ariza za koje je ipak teško tvrditi da će doći u Cleveland. Vrlo vjerojatno će se roster Cavsa puno izmijenjati do doigravanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE