Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade glasine

Do trade deadlinea ostalo je još samo 4 dana. Miris blockbustera dobila je vijest da se Boston zanima za krilo Clevelanda Kevin Lovea te da su se u priču uključili i New York Knicksi koji su se izgleda ipak spremni odreći Carmela Anthonyja.

Prema New York Daily News, ostvareni su preliminarni kontakti između navedene tri ekipe. U slučaju da se dogovore u Boston bi otišao Kevin Love dok bi Carmelo Anthony prešao u Cleveland Cavaliers, a New York bi navodno uz Timofeya Mozgova dobio i nekoliko izbora na draftu. Ovaj trade je ipak daleko od same realizacije, Anthony u svome ugovoru ima stavku da može biti mijenjan samo uz njegov pristanak ali i stavku koja mu omogućuje 15% povišice u slučaju da pristane da ga njegova ekipa zamjeni. Eventualni njegovim pristankom, New York bi se riješio veterana kojemu moraju isplatiti 101,606,280 dolara do kraja ugovora, dok mu samo u sezoni 2018-19 moraju platiti 27,928,140 dolara. Carmelo će u sezoni 2018-19 imati nepunih 35 godina te ne čudi želja Knicka da se riješe svoje prve zvijezde. Lošim odlukama u prošlosti Knicksi su ostali bez svojih izbora na draftu 2016, što im bitno umanjuje prostor za brži napredak.

Boston je pokušao dovesti Lovea i prošle sezone ali u tome nisu uspjeli. Za ponovno zanimanje Bostona za krilo Clevelanda dijelom su zaslužni i Sacramento Kingsi koji su objavili da njihova prva zvijezda DeMarcus Cousins ostaje u klubu do daljnjega te će odbiti svaku ponudu za njega. Cousins je dugo bio u raznim kombinacijama za zamjenu zbog navodnog neslaganja s trenerom Kingsa Georgom Karlom. Cousins je duže vrijeme želja GM-a Bostona Dannyja Aingea koji će za pojačanja ipak morati gledati u drugome smjeru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE