Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade glasine

Deadline day nam je tu, a osim novosti uživo napisati ćemo vam i neke vijesti koje su špekulirane već više puta zadnjih dana, pa krenimo.

Kao prvo, jedan od niza visokih igrača Bostona, David Lee, nema gotovo nikakvu vrijednost na tržištu ovih dana. Celticsi ga uporno pokušavaju shippati bilo gdje za bilo što, ali jednostavno se čini kako nitko ne želi ovog veterana koji je prošle godine došao iz Golden Statea, jer očito GM-ovi diljem lige smatraju kako je mogućnost da 32-godišnji centar/krilni centar ponovi neku od svojih vrhunskih sezona veoma mala. Lee se ove sezone nije nimalo pronašao u rotaciji Brada Stevensa, ali u njegovu obranu, gotovo nitko od visokih ne bilježi preko 25 minuta u prosjeku u momčadi, tako da mu neka šansa nije ni pružena. S druge strane, on neće igrati još mnogo sezona, a i ovo malo što odigra će mu već loše brojke padati sve više.

Druga vijest nam je često spominjan Ricky Rubio. Timberwolvesi se očito planiraju graditi oko Andrewa Wigginsa i Karl-Anthonya Townsa, a 25-godišnji razigravač poznat po dvije svoje sposobnosti, asistiranju i zidarstvu, se očito ne uklapa u njihovu sliku momčadi. Rubio ove sezone u prosjeku bilježi malo manje od 10 poena sa 8,6 asistencija, te iako nije fenomenalan point guard, zainteresiranih za njegove razigravačke sposobnosti će sigurno biti.

Ostale trade glasine od jučerašnjeg dana pročitajte ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE