Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Trade glasine: Bogdanovićev suigrač na meti Chicago Bullsa?

Rudy Gobert bio je prvi NBA igrač koji je ove sezone testiran pozitivno na COVID-19, a iako ga nitko ne krivi zbog toga, njegova nepažnja i loše postupanje doveli su cijelu njegovu momčad u opasnost. Bilo je puno napisa u medijima kako je Gobert zahladio odnose sa suigračima i kao rezultat toga, počele su se širiti glasine o potencijalnom tradeu Francuza.

Nepotrebno je napomenuti da je situacija u Utahu trenutačno napeta i da je njegova dostupnost na tržištu postala prilično velika. Mnoge bi momčadi imale koristi od njegovog dolaska, ali postoji jedna momčad koja bi od njegovog dolaska imala realno najveće koristi, barem po pisanju različitih NBA analitičara, a ta momčad su Chicago Bullsi. U članku Granta Hughesa, novinara Bleacher Reporta, on iznosi kako bi mogao izgledati potencijalan trade za Goberta između Bullsa i Jazza.

Chicago Bullsi bi dobili Rudyja Goberta, dok bi u suprotnom smjeru otišli Coby White, Wendell Carter Jr., Thaddeus Young i nezaštićeni izbor prvog kruga NBA drafta 2020. Taj trade bi imao pozitivan učinak na obje momčadi, Gobert je najbolji obrambeni igrač u ligi i njegov utjecaj na igru Bullsa bi bio odmah vidljiv, dok bi Utah dobila mlade igrače na koje bi u budućnosti svakako mogla računati.

S obzirom na odnos koji Gobert navodno ima sa svojim suigračima u Utahu, oni možda neće imati problema da ga se odreknu ako za to dobiju pravu kompenzaciju. Vrijeme će pokazati kako će se odigrati ova situacija, ali Bullsi će sigurno kucati na sva vrata koja mogu u ovo doba sezone, a Utah će sigurno biti jedna od njih.

Latest Posts

NE PROPUSTITE